Full Service Concept

Profilering skall vara roligt och en integrerad del av företagens marknadsflöde.
Därför är det viktigt att kunna erbjuda en helhet.

1. Analys

Vi börjar alltid med att komma ut till Er för att presentera oss och vårt koncept. Vi visar exempel på hur vi hjälpt andra företag för att ge inspiration och idéer till Er profilering. Vi tar in all information vi behöver, för att kunna uppfylla just Era önskemål och förväntningar. Det kan vara allt från befintlig grafisk profil och koncept till tidsram och målgrupper.

2. Idé & konkretisering

Ibland kan det vara svårt att veta vilka profilprodukter som är bäst, hur man vill ha det och hur det faktiskt kommer att bli. För att göra det så tydligt som möjligt för Er, kommer vi ut till Er och går igenom vårt sortiment och visar produktprover. Vi visualiserar en helhet med idéskisser, designförslag, applikationslösningar och färg och materialprov. Därefter genomför vi storleksprovning av klädsortimentet, gör delavstämningar och ändringar innan Ni tar slutgiltigt beslut.

3. Inköp & produktion

Att planera profilinköp kan vara lite knepigt, speciellt om man aldrig tidigare köpt in profilprodukter. Efter att ha hjälpt tusentals svenska företag med sin profilmarknadsföring, har vi vanan inne. Tillsammans utformar vi en kostnadseffektiv och praktisk strategi för Era inköp. Vi tar reda på vilka produkter som bör lagerhållas och vilka som bör tillverkas mot order. Att volymerna blir korrekta och att allt kan levereras i tid. Vi utför också kvalitetskontroller för att säkerställa att allt är enligt order.

4. E-handel & Logistik

Vi kan tillhandahålla en smidig e-handelslösning, att ligga på Er hemsida, intranät eller med egen domän. Här kan Ni välja vem som har access att handla. Eller är en e-handelsplattform för såväl anställda som allmänhet ett önskemål? Inga problem, vårt helhetskoncept innefattar en välutvecklad logistikhantering och betalningslösning som vi givetvis anpassar efter just Era önskemål. Förutom e-handelslösning erbjuder vi också lagerhållning, paketering/inslagning och transport. Tala bara om för oss vad som ska levereras vart, så ser vi till att det kommer rätt. Vårt mål är att det ska vara så smidigt som möjligt för Era användare och för Er.